Bischoff: Tror ikke det er alvorligt

12.02.2007 09:04

- Det er en fornøjelse at spille sammen med en spiller som Per Nielsen. Han snakker hele tiden, dirigerer og udstråler en enorm ro, uanset situationen. Jeg synes vores sammenspil gik OK, men det skal nok blive meget bedre.

- Det var en dejlig sejr, og jeg synes vi især i anden halvleg får vist, at vi kan spille bolden rundt, og så holder vi dem fra deciderede chancer. Det er dejligt at gå fra sin første kamp med sejrssangen hængende i øregangene, griner Bischoff, der ikke virker så bekymret over skaden.

- Jeg har aldrig haft sådan en skade før, selvom jeg har prøvet mit, men det føles bare som lidt stramhed i lægmusklen. Jeg tror ikke det er noget alvorligt, men det er klart der ikke tages chancer, så jeg lod mig selvfølgelig skifte ud, forklarer han.

Bischoff i baggrunden

Mikkel Bischoff ser til i baggrunden. Foto: Royal League/Per Kjærbye/Anders Kjærbye.

Morten tillader sig at være glad

- Det gik fint på venstre back. Min direkte modstander kom aldrig forbi mig, og vi holdt nullet. De havde en del afslutninger udefra, men jeg synes vi holder disciplinen rigtig godt, og så bliver der virkelig kæmpet over hele banen.

- Vi kunne ikke ønske os en bedre start med de nye spillere, nyt system, næsten ny træner og så i Parken. Vi holder nullet og vinder årets første kamp. Det kan vi vist godt tillade os at være lidt glade for, kommer det beskedent.

Morten Rasmussen fik en advarsel i kampen og har karantæne til hjemmekampen mod netop FCK på søndag. Her er Martin Spelmann dog tilbage efter en overstået karantænedag.

Morten Rasmussen

Morten Rasmussen lukkede af i defensiven. Forsvarstalentet modtog dog en advarsel der holder ham ude af returopgøret på Brøndby Stadion på søndag pga. karantæne. Foto: Royal League/Per Kjærbye/Anders Kjærbye.