Tjek det nye Fodbold i Brøndby

12.12.2007 10:05

Den nye udgave af Fodbold i Brøndby er nu på gaden og ligger i dag i postkassen hos de fleste af de knap 80.000 husstande, der de kommende dage vil modtage avisen. Der er gjort lidt ekstra ud af at skabe en avis, der er levende: Artiklerne kommer rundt om det der rører sig i Brøndby IF, og de små tilbageblik på året der gik genopfrisker hukommelsen hos selv de bedste.

Der er blevet plads til flere vinkler og historier du ikke har læst i forvejen, og artiklerne er blevet skåret lidt mere til benet end normalt for at gøre plads til fantillæg og andre nye tiltag. Du kan downloade avisen her på brondby.com; linket til pdf-udgaven finder du i bunden af denne artikel.

En avis i udvikling

Fodbold i Brøndby, der i de spæde år i midtfirserne først og fremmest blev lavet for, at informere lokalsamfundet om Brøndby IF, har gennem årene udviklet sig til at være en avis, hvor der har været god plads til fordybelse med mange store interviews til glæde for de mest inkarnerede Brøndby-fans.

I den nye udgave af Fodbold i Brøndby er status for (efter)året det overskyggende tema, men indholdsmæssigt er der lidt flere mindre historier og nyheder end tidligere.

Med artikler om strukturen i klubben, bestyrelsesformanden, Årets Spiller, sportschefen, de talentansvarlige, Ruben Bagger, Ole Bjur, Allan Ravn, Mogens Krogh, Johan Elmander, holdlederen og den nye forretningsfører i amatørafdelingen, for blot at nævne nogle, kommer avisen rundt om livet i og omkring Brøndby IF.

De 44 sider byder på masser af læsestof, konkurrencer og quizzer til den mørke tid. Du kan læse hele indholdsfortegnelsen her.

Download avisen

Du kan downloade Fodbold i Brøndby her.

I bunden af denne artikel finder du links til artikler om Fodbold i Brøndby. Her kan du se hvor avisen udkommer, hvordan man får fingre i den og hvem der laver avisen.

Fodbold i Brøndby

Samuel Holmén har fået æren af at pryde forsiden på det nyeste nummer af Fodbold i Brøndby. Forsidebilledet er taget af Magnus Arnason efter udekampen mod Viborg tidligere på efteråret.

Tjek også