Stor Brøndby Kids-aften

07.12.2007 13:17

Mens der onsdag var juletræsfest for samarbejdspartnere, spillere og ansatte i Brøndby IF, var det mandag Brøndby Kids-medlemmerne der var til juletræsfest på Brøndby Stadion. Over 300 Brøndby Kids-medlemmer og forældre deltog i det store arrangement i Michael Laudrup lounge.

Arrangementet var det første af sin art for Brøndby Kids og blev så stor en succes, at det allerede nu er sikkert, at succesen gentages næste år.

- Det gik rigtig godt. Det var jo første gang vi lavede et julearrangement for vores Brøndby Kids-medlemmer og alene på deltagerantallet, kan vi roligt konstatere, at det var en stor succes. Det gentager vi selvfølgelig til næste år, fortæller en begejstret Brøndby Kids-ansvarlig, Merle Schultz.

- Vi havde god hjælp fra spillerne, der var flinke til at skrive autografer, spille fodbold, dele gaver ud og tale med børnene, fortsætter hun og tilføjer.

- Julemanden var som ventet et stort hit og både Brøndus og Nanok var som altid populære. Børnene fik en rigtig god aften og vi ved, at når børnene er glade er forældrene det også, slutter den Brøndby Kids-ansvarlige, der altså registrerede over 300 deltagere til den første juletræsfest kun for Brøndby Kids medlemmer.

Per Nielsen

Per Nielsen og de andre Brøndby-spillere skrev mange autografer.

Bischoff og Lorentzen

Mikkel Bischoff og Kasper Lorentzen stod for højtlæsningen, omgivet af en masse glade børn.

Julemanden

Julemanden var en stor succes.

Brøndus, julemand og Brøndbydus

Brøndus, Julemanden og Nanok.