Spillerne sendt på ferie

14.12.2007 13:16

For sidste gang i år, mødte spillerne i dag ind til formiddagstræning. Trænet blev der dog ikke, kun dem der valgte at selvtræne i motionsrummet, for dagens arrangement stod mest af alt i hyggens tegn.

Menuen var brunch og andre lækre sager i Players Lounge, hvor spillere, trænere og ledere ønskede hinanden god jul og godt nytår. Forude venter nu fire ugers juleferie, inden der igen kaldes til træning tirsdag den 15. januar.

Afsked med Bagger

For Ruben Bagger var dagen også speciel. Bagger havde i dag sidste arbejdsdag og der var masser af taler, kram og håndtryk. Fra administrationen var der også en afskedshilsen til Bagger, der også fik overrakt en fotocollage, som en lille tak for en stor indsats, og til minde om de mange år i Brøndby-trøjen.

Mens Bagger kan glæde sig over, at han nu har udsigt til sin længste ferie i umindelige tider, skal de nu tidligere holdkammerater trække i arbejdstøjet den 15. januar, hvor der igen kaldes til træning i Brøndby.

Bagger

Adm. direktør Ole Palmå takker Ruben Bagger for en imponerende flot karriere i Brøndby-trøjen. Bagger var hurtig til at rose de administrativt ansatte, der gemte sig godt bag brondby.coms fotograf.