Retov skuffet, men positiv

03.12.2007 10:30

- Om jeg er tilfreds? Det er sådan lidt både og, evaluerer Martin Retov, der var en af kampens dominerende skikkelser.

- Isoleret set skal vi jo være tilfreds med, at få point med herinde fra. Vi er jo stadig i den tunge ende i forhold til F.C. København, men samlet set er vi det vel i orden at være skuffet lige nu, lyder det.

Godt pasningsspil

- Selvom vi bliver presset til tider, så fomår vi at fastholde et godt pasningsspil kampen igennem, og vi er da også tæt på en del gange. Jeg håber under alle omstændigheder at også vores fans kan bruge resultatet og generelt set synes jeg at vi får sluttet efteråret godt af.

De sidste 10 kampe er kun resulteret i et enkelt nederlag, og det er Martin Retov tilfreds med, selvom den indledende del af sæsonen niver lidt:

- Den første halvdel af efteråret var slet ikke i orden, men jeg synes at vi har gjort det godt i den sidste halvdel selvom vi taber den ene kamp i Esbjerg. Det var vigtigt at vi fik sluttet godt af, og vi har jo ikke så langt op til 4 . pladsen, som vi helt klart skal gå efter.

- Vi skal ud i Europa, så vi skal frem i tabellen og så er vi jo også med i pokalturneringen, som vi håber at vinde, runder Retov af.

retov

Martin Retov var dominierende på midtbanen, hvor der blev tacklet igennem, men også spillet kombinations-fodbold i lange perioder.