Lorentzen: Nej hvor fedt!

18.12.2007 16:58

- Er det rigtigt?! Nej hvor fedt, det glæder jeg mig vildt meget til!

Det vakte stor glæde, da  brondby.com overbragte nyheden om ligalandsholdsudtagelsen til Kasper Lorentzen, og den kreative tekniker kan da også se frem til en spændende tur med flere nuværende og tidligere holdkammerater.

Mulig debut

- Det er rigtig lækkert at høre. Jeg må indrømme, at jeg har gået og været lidt i tvivl, for jeg synes jeg har måtte arbejde hårdt for, at komme tilbage. Jeg er heller ikke helt dér, hvor jeg gerne vil være endnu, og har hele tiden forberedt, at skulle bruge vinterpausen til at komme helt op i omdrejninger, lyder det beskedent fra Lorentzen.

- Der er lidt endnu for mig, men det bliver da rigtig fedt at noget af vintertræningen nu bliver udfordringen med ligalandsholdet. Jeg har været skadet de sidste to vinterpauser, så for mig er det første mulighed i den sammenhæng. Det bliver sjovt, lyder det.

Lorentzen får under samtalen klikket sig ind på DBU.dk, og kan konstatere at ikke blot har han 3 nuværende holdkammerater med på turen, men også flere gamle kendinge er med:

- Nicki og Absalonsen! Det bliver bare godt, kommenterer Lorentzen.

Det handler først og fremmest om, at komme i form, men også om at gøre en god figur over for landstræneren.

- Det er klart, det handler om at blive klar til foråret. Vi skal vinde en masse kampe med Brøndby, og det er hvad vinter-træningen skal bygge op til. På sådan en tur handler det dog også i høj grad om, at gøre det så godt som muligt, så man er med i tankerne hos landstrænerne senere, men de tanker gør jeg mig ikke rigtig endnu. Lige nu er jeg bare super-glad for udtagelsen, lyder det i røret før Lorentzen får lov at slippe.

Kasper Lorentzen har spillet hele 58 U-landskampe og scoret 20 mål. Det er første gang ligalandsholdet kan drage fordel af teknikeren, der åbenlyst glæder sig til turen.

lorentzen

Kasper Lorentzen ser frem til, at spille med en masse med- og modspillere fra SAS Ligaen. Også manden i stribet på billedet, der får glæden af, at spille på samme hold som Lorentzen.