Julebingo i Players Lounge

04.12.2007 13:54

Mark Howard har haft en forrygende uge. Lørdag blev han kåret som Årets Spiller i Brøndby IF, søndag scorede han sit første mål for klubben og spillede fremragende i 1-1 kampen mod FCK, og her til eftermiddag fortsatte han formkurven.Brøndbys nummer 5 var således, til mange af kollegernes store og højlydte irritation, en af de absolutte topscorere til spillerne jule-bingo, der netop er afholdt i Players Lounge.

Spillet kastede blandt andet en kæmpe frugtkurv og et beach boogie-board af sig, men også Martin Retov og Martin Ericsson hentede et par gode præmier hjem, mens andre måtte kigge langt efter det store præmiebord. Peguero blev den helt store vinder, da han, efter en dramatisk lodtrækning, vandt hovedpræmien, en cykel der er sponseret af Ralphs Cykler i Espergærde.

VM i Bingo

- Man skulle tro, at de spillede om VM-finalen - der er godt nok gang i den dernede, fortæller en grinende Peder Siggaard.

- Det er utroligt man ikke kan høre dem oven på, for hvert eneste tal bliver efterfulgt af et jubelbrøl af en anden verden.

At humøret er højt vidner aktiviteterne i omklædningsrummet om. Efter træning og frokost blev bl.a. Ruben Bagger set på en et-hjulet cykel og alle gaverne, inklusive en plastic-gravko, blev prøvet af under stor moro fra de andre spillere.

Spillerne træner onsdag og torsdag, hvorefter der er lang weekend frem til næste mandag.

spillere

Der var gang i den i Players Lounge, da det store jule-bingo løb af stablen. Topscorer blev bl.a. årets spiller, Mark Howard.

præmier

Cognac, Jamie Oliver kogegrej, overraskelser og en fin gravko var blandt præmierne.

Cykel

Fine præmier var der mange af, bl.a. en helt ny cykel fra Ralph's Cykler i Espergærde.