Brøndby IF mest set i SAS Ligaen

06.12.2007 13:05

Det er ikke kun på lægterne, der har været fremgang i antallet af folk med interesse for Brøndby IF dette efterår. Også bag tv-skærmen er der kommet endnu flere til, og således har der gennemsnitligt været 169.000 seere på plads i den helt store tv-sofa hver gang Brøndby har været på programmet.

I forhold til tallet for hele sidste sæson er det gennemsnitlige antal af tv-seere til Brøndby IF's kampe steget med ca. 13.000 seere.

Markant størst interesse

Brøndby IF er med afstand det hold, der har trukket flest seere i SAS Ligaen, og inklusive den sidste runde i Parken rundede Tom Køhlerts tropper 3.1 millioner seere til efterårets SAS Liga-kampe.

Der er mere end 600.000 seere ned til nummer to på listen over mest sete SAS-Liga-hold. Holdene har været vist lige mange gange, også i pokalturneringen, hvor Brøndby IF's to kampe blev fulgt af i alt 278.000 seere.

I alt har 3.379.000 seere fulgt Brøndby IF's kampe i efterårets danske turneringer, hvilket er 720.000 flere tv-seere end nummer 2 på listen. 

Der har også været fremgang på Brøndby Stadion og til udekampene.

andersen

Når Stephan Andersen og co. optræder på de danske tv-skærme, er der altid mange, der følger med. Brøndby IF er fortsat det mest sete SAS-Ligahold med god luft til nummer 2 på listen.