Brøndby i næstbedst form

04.12.2007 13:09

Det er med rette, når spillere og trænere ser tilbage på de seneste kampe med oprejst pande, rank ryg og en god fornemmelse. Et kig på statistikken viser nemlig, at Køhlerts mandskab er det næstmest formstærke hold i SAS Ligaen, kun overgået af rækkens førerhold, AaB.

På formbarometeret går Brøndby nemlig på juleferie med andenpladsen inden for de seneste seks runder kun overgået af AaB. Nordjyderne har 13 point, mens Brøndby har 11 point og til gengæld den bedste målscore på 11-5. Herefter følger AGF med 10 point og både OB og FCK med ni point for de seneste seks SAS Ligakampe.

Godt fra jubilæums kamp

Søndagens opgør i Parken var det 50. møde mellem Brøndby IF og FC København. De blå-gule spillede sig endnu engang til point, og Brøndby har dermed fået point i over halvdelen af de indbyrdes opgør med københavnerne.

Søndagens 1-1-kamp var den 26. med point til Brøndby, hvor de 16 nu er vundet og 10 er endt i pointdeling. Målscoren hælder også fortsat Brøndbys vej med 68 blå-gule scoringer mod 67 til FCK.

Howard

Mark Howard er en af de spillere, der har vist evnerne til at gå forrest på Brøndby-mandskabet, der kun har et nederlag i de seneste 10 kampe. Brøndby går på juleferie som det næstmest formstærke hold i SAS Ligaen.