4 mand på ligalandsholdet

18.12.2007 16:41

Tidligere på ugen blev Samuel Holmén udtaget til det svenske ligalandshold, og i dag kom turen til 4 af midtbanespillerens kolleger.

Landstræner Morten Olsen satte således onsdag eftermiddag navne på de 20 spillere, der skal med ligalandsholdet på træningstur fra søndag d. 20. januar.

Blåt og gult i rødt og hvidt

Stephan Andersen, Thomas Rasmussen, Kasper Lorentzen og Morten Duncan Rasmussen er alle med i landstrænerens planer, og for Thomas Rasmussen er der tale om et come back efter frivilligt landsholdseksil, hvilket glæder landstræneren:

- Det er glædeligt, at Thomas har ytret ønske om igen at komme på A-landsholdet. Han ved, at vejen til A-landsholdet går gennem Liga-landsholdet, og vi giver ham gerne chancen for at komme tilbage, lyder kommentaren på DBU's hjemmeside.

For en anden Brøndby-spiller kan der blive tale om debut, idet Kasper Lorentzen har været sat ud af spil grundet skader de sidste par gange holdet er blevet udtaget.

Læs Kasper Lorentzens reaktion på udtagelsen senere på brondby.com

rasmussen

Thomas Rasmussen er sammen med Stephan Andersen, Kasper Lorentzen og Morten Duncan Rasmussen udtaget til ligalandsholdet, der d. 20. januar drager mod Mellemøsten, hvor der skal spilles kampe i Oman og Qatar.