Vilje og engagement der smitter

29.08.2007 10:43

Henrik Jensen sagde i går til brondby.com, at han vil have gejst, glæde og humør på træningsbanen og det mener midtbanespilleren Kim Daugaard, at den nye assistenttræner har gode forudsætninger for at bidrage med.

- Da Henrik selv spillede var han altid garant for vilje og stort engagement og det tror jeg sagtens han kan give videre i sin nye rolle, mener Kim Daugaard og tilføjer at har manglet lidt på det område.

Positiv forventning

Daugaard var en del af truppen da Henrik Jensen selv spillede for Brøndbys 1. hold. Og Daugaard var naturligvis fortsat i truppen, da Henrik Jensen efter karrieren blev assistenttræner under Ebbe Skovdahl i slutningen af 90'erne. I går havde Jensen så første arbejdsdag på træningsbanen.

-  Nu var jeg ikke med i den første træning, og mange af spillerne kender ham ikke, og skal lige lære ham at kende, men jeg tror det bliver godt.

- Henrik er god til at råbe op og sørge for, at man vil vinde for enhver pris, selv til træning. Sådan var han også selv som spiller. Desuden var han en meget klog spiller og han har selv prøvet det på egen krop og kan gøre og sige nogle ting, som jeg tror vi kan bruge i den proces vi er i.

Daugaard selv træner endnu ikke med, efter han fik problemer med læggen i hjemmekampen mod AGF. Siden har han været på skånekost.

- I dag gik det rigtig godt. Jeg løb 5 3. minutters løb og der var ikke nogle problemer, afrunder han uden at komme ind på, om han forventer at blive klar til hjemmekampen mod OB på søndag.

Kim Daugaard

Kim Daugaard mener at Henrik Jensen med sin fortid som 1. holdsspiller har gode forudsætninger for at bringe mere gejst og engagement ind i truppen.

For Peder Siggaard ændres der en smule i arbejdsopgaverne. Henrik Jensen kommer til at være mest omkring spillerne og udvidelsen af trænerstaben er positivt, mener assistenttræner Peder Siggaard.

- Det giver nogle ekstra hænder og det giver os lejlighed til at bruge mere tid på de små detaljer, forklarer Siggaard og tilføjer

- Henrik kommer nok til at være med på holdet og spillerne, hvor jeg så får nogle andre opgaver at fokusere på, når han lige at sige inden et par spillere skal assisteres ved en afslutningsøvelse.

Henrik Jensen og Peder Siggaard

De to assistenttrænere, der begge har ført dameholdet til DM-titler, har smil på læben på deres første arbejdsdag sammen.