Uafgjort i Viborg

13.08.2007 20:40

Brøndby spillede mandag aften uafgjort 1-1 på udebane mod Viborg i en underholdende og tempofyldt match. Petter Furuseth bragte Viborg foran efter 27 minutter, da han sprintede igennem i højre side og scorede sikkert. I anden halvleg pressede Brøndby hårdt på for en udligning, og det var tæt på da Kim Daugaard ramte indersiden af stolpen, men man måtte helt hen til 74. minut før udligningen kom. Morten Duncan Rasmussen sparkede fra kanten af feltet uden tilløb bolden fladt i det lange hjørne. Derefter aftog presset og 1-1 holdt kampen ud.

Tændt fra start

Allerede fra kampens start virkede Brøndby-spillerne tændte, og de første fem-ti minutter var en sand fornøjelse at overvære. Bolden blev spillet rundt i kvikke trekanter og Peter Madsen, Duncan og Per Nielsen kom alle til chancer. Efter den gode start var det som, at Viborg begyndte at overtage spillet mere og mere og målet kom altså efter knap en halv time.

Brøndby kom bedre med mod slutningen af halvlegen, og fra anden halvlegs start var de brune og lyseblå Brøndby-spillere spilstyrende i en grad, som det sjældent ses i SAS Ligaen. Indskiftede Morten Molle Rasmussen samt de to midtstoppere Mark Howard og Per Nielsen lavede glidende tacklinger på stribe, mens de rolige spillere på midtbanen Kim Daugaard og Stefan Gislason styrede midtbanen. Herfra fordelte de boldene til fløjene Tobias Mikkelsen og Kasper Lorentzen, der udfordrede godt. Den sidste aflevering ind mod Duncan og Madsen var dog sjældent helt skarp, og i stedet var Daugaards langskud på stolpen længe det farligste Brøndby havde. Lige indtil Duncans udligning altså.

Spillerne betalte

Kampen vil efterfølgende blive husket for kampen, hvor spillertruppen havde samlet ind og betalte udgifterne for de mange, der tog afsted med Brøndby Supports busser. Det skulle ses som en trøst på de knap så gode udebaneresultater det seneste års tid.

De mange Brøndby-fans støttede fantastisk gennem hele kampen, og på trods af at hovedparten af 6.984 tilskuere støttede hjemmeholdet mindede lydkulissen mest om Brøndby Stadion. Før kampen viste fansene i øvrigt bannere, der signalerede, at de ikke er vilde med det nye tv-initiativ med mandags-kampe. Næste hjemmekamp er lørdag mod AGF, og ugen efter er der søndagskamp ude mod Horsens.