Tobias: Dejlig kamp

01.08.2007 09:48

- Det var en fed oplevelse, og det var en dejlig kamp, hvor jeg synes at vi kom ovenpå, efter i søndags. Vi havde fra start af meget fokus på vores presspil, som fungerede rigtigt godt i dag, fortæller Tobias Mikkelsen om sin oplevelse af kampen.

- Vi holdt jo Chelsea fra chancer i størstedelen af kampen, og selvom vi tabte skal man ikke glemme, at det var et af verdens bedste hold vi spillede mod. Vi skal bruge kampen fremadrettet, for vi viste jo at vi godt kan spille en god gang fodbold.

- Man må sige at, det har været en noget turbulent start jeg har fået. Det er gået stærkt for mig, men jeg føler at jeg er godt med. Jeg tager bare en kamp ad gangen, så gør det ikke det store hvem det er mod, men det er klart at man kan mærke en markant forskel når man er oppe mod et hold som Chelsea.

Line-up

Tobias og holdkammeraterne før kampen.

- Det gør selvfølgelig også en forskel når man samler nogle af verdens bedste spillere på samme hold, smiler han.

Fortsætte udviklingen

- Nu kan vi bare begynde at forberede os til på søndag, det bliver en lidt mærkelig kamp for mig. Jeg glæder mig til at møde mit gamle hold, men det bliver da også lidt underligt.

- Jeg er ikke nået så langt mentalt i forberedelserne, da vi har haft lidt andre ting at fokusere på, men når jeg nu har fået denne kamp på plads, begynder forberedelserne til Lyngby-kampen i morgen. 

- Vi skal bare for alt i verden sørge for at holde fast i de takter vi viste i dag, arbejde for hinanden og blive ved. Så kommer det også, runder kantspilleren fast.