Stephans travle søndag

20.08.2007 10:33

Søndag blev en travl én af slagsen for Brøndby-målmanden Stephan Andersen. Søndag morgen stod den på møde og efterfølgende restitutionstræning i klubben. Herefter satte keeperen kursen mod Amager, for at gå på direkte i radioen.

For fodboldelskere er P3's Sport på 3'eren en uundværlig del af søndagen og gårsdagens sportsudsendelse i radioen var ingen undtagelse. For Brøndby-fans var det ekstra interessant, da det populære radioprogram fik besøg af Stephan Andersen.

Op på hesten

En anelse forsinket kunne Brøndby-målmanden lidt i to sætte sig ved mikrofonen overfor programværten Maja Rosager

- Jo, men kan sige, at stemningen måske ikke er skide god. Det giver sig selv, men jeg er overbevist om, at vi nok skal få klubben tilbage på toppen. Det nytter ikke noget at give op. Vi må bare op på hesten igen, sagde Brøndbys målmand bl.a. på spørgsmålet om stemningen i truppen efter hjemmebanenederlaget til AGF.

Den ambitiøse målmand fik også lejlighed til at sige lidt om den seneste landsholdsudtagelse.

- Det bliver lidt rart at samles om noget andet med de andre gutter, det giver lidt luftforandring, og man får talt om noget lidt andet end det vi har med at gøre i hverdagen, forklarede landsholdsspilleren der slog fast, at han tror på genrejsning mod Horsens i næste weekend.

Efter godt og vel en halv time i stolen i P3-studiet takkede den store målmand af for derefter at sætte kursen mod Århus, hvor A-landsholdet i aftes blev samlet forud for onsdagens træningskamp mod Irland. Her venter så bl.a. to træninger mandag.

Stephan Andersen

Stephan Andersen live i Sport på 3'eren.

Stephan Andersen

Den kedelige sæsonstart var et af samtaleemnerne i samtalen med Maja Rosager. Landsholdsspilleren udtrykte dog optimisme trods det skuffende resultat mod AGF.