Spelmann: Aggressivitet

01.08.2007 10:35

Træningen her til formiddag foregår for de flestes vedkommende i styrkerummet, også for Martin Spelmann, der spillede en rigtig god første halvleg i gårsdagens kamp mod Chelsea. brondby.com fangede midtbanefighteren for et par kommentarer om kampen og de kommende dage.

- Målet med kampen, var at vi skulle rejse os og arbejde sammen som hold. Det mål nåede vi, efter min mening. Vi var aggressive fra start, og var hele tiden villige til at arbejde for hinanden.

- For mig at se var det i hvert tilfælde et helt andet hold vi så i dag end i søndags, i særdeleshed mentalt. Det er også den mentale del der er vigtigt at tage med fra denne kamp, og holde fast i den kommende tid, lægger han ud.

- For mit eget vedkommende, synes jeg det gik godt. Det var hårdt, men det er jo også et lidt andet niveau end vi ellers er vant til. Min egen indsats kommer dog i anden række, det var holdindsatsen det er det primære. Det er dog rart at komme i kamp, smiler Spelmann.

Spelmann

Spelmann lagde det første pres, og gav medspillerne gode betingelser.

- Vi er glade for at have taget et skridt, men der er langt igen og nu er det kun søndag, der gælder. Vi skal holde fast i den mentalitet og diciplin vi viste i kampen, og blive ved med at tro på vi kan. 

- Vi vil helt op i toppen, men lige nu handler det altså kun om den næste kamp. Diciplin, hårdt arbejde og aggressivitet er nogle af de ting vi skal have med på banen hver gang. Så kommer det andet, er Spelmann sikker på.