Smil til træning

16.08.2007 12:36

Ingen sol, ingen vind og ingen regn. Vejrmæssigt var det sådan lidt la la, men på banen blev der gået godt til den, da truppen trænede på bane 3 her til formiddag. Programmet bød bl.a. på koordinationstræning, overtalsspil og spil til to mål.

Mens trænerteamet styrede de mange spillere igennem ca. 5 kvarters træning, var sundhedssektoren beskæftiget med nogle af de skadede spillere.

Ericsson for sig selv

Trænerteamet kan glæde sig over, at langt størstedelen af truppen er kampklar, og det giver valgmuligheder når truppen til AGF-kampen i morgen skal udtages. Der er dog noget at se til for Johannes Breum, René Skovdahl og fysioterapeut Peter Schmidt.

Martin Ericsson, p.t. rygskadet, trænede en smule for sig selv, under Breums ledelse, mens Nicolaj Agger til sidst i træning lavede lange løb med Mads Jørgensen. De trænede begge med de andre spillere i en lille times tid forud for løbene.

Marc Olsen er godt i gang med at træne muskelstyrken i sin lyske op og i dag løb han nærmest om kap med fysioterapeut Peter Schmidt, der er i forbavsende god form.

Også Kasper Lorentzen blev hevet ud af den sidste del af træningen for at løbe individuelle øvelser med René Skovdahl. Peguero fortsætter med sit personlige genoptræningsprogram på træningsbanen.

Bagger

Bagger kommer til afslutning for snuden af Per Nielsen.

Duncan stod over

Mandagens målscorer i Viborg, Morten Duncan Rasmussen, stod også over dagens træning og så derfor med fra sidelinjen.

- Jeg fik et skrub i kampen mod Viborg og vi har aftalt, at jeg skulle stå over i dag. Det er ikke så slemt og jeg regner bestemt med, at jeg træner med allerede i morgen igen for jeg vil virkelig gerne spille den kamp mod AGF, mener angriberen, der viste sig fra sit lune hjørne i dag. Således lånte han brondby.coms udsendtes kamera, for at få et godt billede af cheftræneren blot få meter fra ham.

- Smil til kameraet Tom, råbte Duncan og fik dermed fanget cheftræneren med skæv kasket og et overbærende smil på læben.

køhlert

Duncan legede fotograf og fangede cheftræneren på vej væk med et smil på læben.

breum

Breum og Schmidt instruerer unge Agger.

ericsson

Ericsson er tvivlsom til kampen mod AGF og lavede i dag fysiske øvelser med Skovdahl.

 fysik

Agger og Jørgensen før deres løb.

marc

Schmidt presser Olsen i lange løb uden bold.