Sikker sejr over Lyngby

05.08.2007 19:42

Brøndby vandt søndag aften sæsonens første SAS Liga-sejr, da det blev 3-0 over Lyngby hjemme på Brøndby Stadion. Længe lignede det ellers en nulløsning, men i kampens 71. minut slap Martin Ericsson fri på kanten af offside og helt alene igennem udplacerede han Rune Pedersen i Lyngby-målet med en indersideafslutning.

Tre minutter før tid slog Morten Duncan Rasmussen sejren fast med sit første mål i sæsonen, da han blev spillet helt fri i feltet og let kunne score.

I kampens overtid kunne Kim Daugaard cementere sejren, da Morten Duncan Rasmussen erobrede bolden på baglinien og spillede den bagud til Dauggard, der kunne trille bolden i mål til en sikker 3-0-sejr.

Lille overtag

Hjemmeholdet lagde egentlig fint fra land, og bolden blev spillet rundt om Lyngbys defensiv. Det resulterede i en del hjørnespark, men der kom aldrig noget rigtig farligt ud af det.

Som kampen skred frem fik Lyngby fightet og spillet sig ind, og de sidste 20 minutter af første halvleg bød på en del gode ting midt på banen, fra begge sider. Man skulle dog frem til det 41. minut før den første store chance i kampen opstod, og her var det hjemmeholdet, der var meget tæt på scoring.

Kun en fantastisk reaktion af Lyngbys keeper forhindrede Morten Duncan i at bringe Brøndby IF foran med et knaldhårdt spark, tæt under mål. Bolden blev rettet en smule af, men Lyngby-målmanden fik alligevel vippet den til hjørne.

Forløsningen

Anden halvleg startede som første sluttede, men med Stephan Andersen i rollen som redningsmand i det 55. minut, da Kim Aabech fik bolden foran mål og afsluttede konsekvent. Andersen hev dog en feber-refleks ud af ærmet, og således kunne stillingskrigen fortsætte.

Som kampen skred frem satte Tobias Mikkelsen sig mere og mere igennem, hvilket resulterede i flere finurligheder og et par kanaler på de tidligere holdkammerater i blåt. Alligevel skulle vi frem til 20 minutter før slutfløjt, før nettet endelig blafrede. Martin Ericsson var manden bag føringsmålet, og da Lyngby herefter skiftede til et 3-mandsforsvar, opstod der flere muligheder til hjemmeholdet.

Kampen endte 3-0, hvilket nok var et mål eller to i overkanten, men dog ikke mere end at holdet efter kampen fortjent kunne lade sig hylde af de mere end 13.000 tilskuere.