Retov: Vi mangler kynisme

26.08.2007 21:51

Martin Retov spillede for første gang i år samtlige 90 minutter, men forhindre et nederlag på 2-4 mod Horsens kunne han ikke. Efter kampen var det en meget ærlig Martin Retov, der kom ud fra omklædningsrummet.

- Vi spiller i perioder fint og kommer frem til en del chancer, men det negative er at vi lukker fire mål ind. Vores negative plan fungerer ikke rigtig. Ved 2-2 står vi og halvbobler, og så er vi bagud igen. For os handler det om at få en succesoplevelse nu. En sejr på udebane, så tror jeg, vi igen får de sidste fem procent, der skal til. Det er nemt at sige, det er det, der skal til, men det er i hvert fald en start.Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige til det. Jeg er pissebitter, det er jeg, lyder det fra Retov.

Godt samarbejde med Gislason

Personligt spillede Retov en fin kamp og også samarbejdet med Stefan Gislason fungerede i perioder rigtig godt.

- Det var min første hele kamp i år, men jeg synes det gik udmærket for at være helt ærlig. Vi havde bolden utrolig meget og meget gik igennem midten. Jeg synes, vi fik det fordelt det nogenlunde, men igen vi lukker fire mål ind, så alt er ikke godt. Man skal helst ikke lave fem mål på udebane for at vinde. Jeg synes, samarbejdet med Gislason fungerede okay. Man kan sige, at han bliver sat ned i forsvaret ved 2-2, og der knækker kampen, men indtil da, synes jeg det går meget godt, siger Retov.

Allerød skal tages seriøst

Tom Køhlert siger, at han ikke kan sætte noget på indstillingen og ind imellem er der også flow i spillet. Hvad mangler der så?

- Vi mangler noget kynisme. Det har jeg sagt før, og det vil jeg gerne sige igen. De dér mand-mand-dueller specielt defensivt, der halter vi. De har alt for let ved at komme igennem til scoringer. Mange gange har de kun en, to, tre mand med fremme og alligevel laver de fire mål, hvorimod vi nok skal bruge otte deroppe for at score. Vi laver igen to mål på udebane, og det er ikke nok, forklarer Retov.

Næste kamp er onsdag i pokalturneringen på udebane mod Allerød.

- Vi bliver nødt til at tage den kamp ultraseriøst. Vi bliver nødt til at stille allerstærkeste hold. Der er ikke noget, der hedder en let kamp for os i øjeblikket. Allerød bliver også en svær modstander for os, som det ser ud i øjeblikket.