Pokallodtrækning i dag

10.08.2007 10:12

Når der i dag klokken 12 trækkes lod til 2. runde i DBUs landspokalturnering er Brøndby IF's navn i bowlen sammen med 7 andre SAS Liga-hold. De resterende 4 SAS Liga-hold træder ind i pokalturneringens 3. runde.

I år indtræder SAS Ligaholdene altså tidligere end det hidtid har været tilfældet, og nyt er det også, at der vil foretages en seedning, således at SAS Liga-klubberne ikke kan mødes i 2. og 3. runde. Seriehold kan, så vidt muligt, heller ikke møde andre seriehold i runderne 2 og 3, så der er lagt op til nogle interessante opgør mellem klubber, der normalt ikke står over for hinanden.

Der er i første omgang lagt op til en udekamp, da lavest rangerende hold vil blive tildelt hjemmebanefordelen, men som turneringen skrider frem vil muligheden for at opleve Brøndby IF på hjemmebane, i den pokalturnering holdet senest vandt i 2005, øges. Forudsat at holdet sikrer sig videre adgang, naturligvis.

Du kan sikre dig plads til alle pokalkampe på hjemmebane, og Brøndby IFs øvrige kampe på Brøndby Stadion ved at købe sæsonkort.

Du kan læse mere om vilkår og priser for sæsonkort 2007/2008 her.

brondby.com følger op med mere information om modstanderen i anden runde, så snart der er trukket lod.

2005 

Der er tradition for god underholdning når Brøndby IF spiller pokalbold. Her ses fansene før finalen i 2005.