Per: Opbakning vigtig

03.08.2007 14:09

Anfører Per Nielsen har været i centrum de seneste dage, og han tager sin del af ansvaret for at holdet har fået en skidt start i SAS Ligaen.

Omvendt er han ikke i tvivl om, at genrejsningen, trods omveje, venter forude, og han glæder sig over den generelle stemning omkring klubben, hvor de mange tilkendegivelser han har modtaget har været fremadrettede og præget af sammenhold. Trods rygter om det modsatte.

- Kampen i søndags var en forfærdelig oplevelse for alle, og jeg kan godt forstå de frustrationer folk har haft. Det der blev leveret var ikke acceptabelt, og det er alle klar over. Det synes jeg at Chelsea-kampen viste, men det skal altså vises i alle kampe, ude som hjemme, forklarer han.

- Det er et krav at alle der har med Brøndby at gøre trækker deres del af læsset. Der er naturligt større krav til de ældre og mere rutinerede spillere, og på søndag er det en nødvendighed, at alle der sendes på banen forstår hvad der kræves af dem.

TIFO

Opbakning.

- Sådan vil det være for alle, der vil Brøndby det bedste, og derfor er jeg da også glad for at se, at Brøndby Support er på banen med en opfordring til fuld opbakning. Det er sgu nu vi skal stå sammen, lyder det bramfrit.

- Jeg forstår fuldt ud at folk ikke er tilfredse med det vi har vist, og jeg har egentlig ikke lyst til at sige så meget, for ord gør ingen forskel lige nu. Det gør sejre, og det vil vi bruge alle kræfter for at få. På søndag er det et krav, og alle må give deres - og gerne lidt til, slutter anføreren. 

Tjek også

Brøndby Support