Per: God diciplin

01.08.2007 10:21

- Jeg synes vi fik vist, at vi står sammen som hold, og det er det vigtigste vi får med fra kampen i dag. Specielt efter den pinlige indsats vi præsterede i søndags. Som hold var det vigtigt for os at vise hvad vi står for, og det synes jeg vi gjorde i dag. Det var meget vigtigt over for os selv og ikke mindst over for de mange fans, der mødte op i dag og var medvirkenden til en god aften.

- Der blev skiftet meget ud i kampen, og det viser at vi har en bred trup, hvor Tom har mange spillere at vælge i mellem. Det er også sundt at der ikke er nogle der føler sig sikre på en plads, hvilket specielt os fra i søndags ikke har nogen grund til, understreger anføreren.

Nielsen og co. stod overfor én af verdens bedste angribere, der da også fik sendt bolden i rusen to gange.

- Nu spillede jeg ikke direkte overfor Drogba, og når han scorer to mål, har han jo vist hvad han kan. Han er en utrolig dygtig spiller, ekstremt kropstærk, med en stor springkraft, som vi også så ved målet. Han fik scoret de to mål, men jeg synes egentlig vi i spillet havde godt fat i deres offensiv.

Per

God organisation og diciplin.

- Nu har vi nogle dage indtil kampen mod Lyngby. Vi har en masse vi kan tage med fra kampen i dag. Ovenpå den lussing vi fik i søndags, viste vi at vi kan spille godt op mod et af de bedste hold i Europa, også selvom det naturligvis var en showkamp og ingen af holdene var interesseret i skader og den slags.

- Vi havde organisationen på plads hele kampen og spillede meget disciplineret. Taktisk står vi som vi skal, så samlet set er der masser af gode ting vi kan tage med fra i dag, afslutter anføreren.