Madsen: Vi står sammen

29.08.2007 20:57

- Det er altid dejligt at få en sejr. Godt nok er Allerød ikke på SAS Liga-niveau, men de kæmpede bravt og det er ikke altid nemt at spille de her kampe. Specielt ikke når man tænker på den modgang vi har for tiden.

Peter Madsen var tilbage i staropstillingen og kvitterede med to kasser. Første gang i slutsekunderne af 1. halvleg, hvor han efter en dødbold fik prikket bolden over stregen, og i anden halvleg headede han bolden i mål på oplæg fra David Williams.

Mål der luner

- Allerød-spillerne spillede jo deres livs kamp og de gjorde det godt. 4-1 er helt fint og det giver selvtillid. Vi scorer hurtigt et par gange og lukker reelt kampen allerede der. Vi vidste vi skulle vinde og den opgave klarede vi.

- Vi gør alt hvad vi kan for at komme ud af den her situation. Vi står sammen som hold, alle spillere, trænere og ledere og vi arbejder hårdt på at komme videre i den her proces. En sejr på udebane er selvfølgelig et skridt i den rigtige retning - også selvom det var en kamp vi skulle vinde.

Du scorer to gange - det må give selvtillid...

- Det er altid dejligt at score. Nu laver jeg to i dag og det kan jeg da tage med mig og så må vi alle arbejde videre, for der er stadigvæk et stykke vej, slutter Madsen inden de mange unge Brøndby-fans vil have autografer på trøjer og papirsedler.

Peter Madsen

Peter Madsen var tilbage i startopstillingen og kom på måltavlen to gange.