Lorentzen: Gode ting at tage med

29.08.2007 20:48

- Jeg får en returbold efter Ericsson bryder igennem deres forsvar. Der er ikke så meget andet at gøre end at sparke hårdt til den og håbe det bedste. Det gjorde jeg og så gik den heldigvis ind ude ved stolpen. Det var rart at se den gå ind.

Kasper Lorentzen viste mange gode ting på venstrekanten, hvor han spillede det meste af kampen. Flere gange kom han via fine driblinger til indlæg, og indsatsen blev altså kronet med 2-0 målet efter 10 minutters spil.

Gode indlæg

- Personligt svinger det lidt op og ned i dag. Der var selvfølgelig en del gode ting, som jeg kan tage med og som giver selvtillid. Jeg har nogle indlæg som jeg synes skal give mål, og jeg er glad for, at David får sparket 1-0 målet i kassen. Det gav os en god start, mener Lorentzen der slog indlægget til bagerste stolpe, hvor australieren satte sidste fod på angrebet.

- Det vigtigste for os var sejren, og den fik vi. Vi lukkede hurtigt kampen og går måske lidt ned i tempo i perioder. Allerød kæmpede godt og gik til den i nærkampene, men det vidste vi jo på forhånd. Det er jo pokalfodbold, smiler Lorentzen.

- Sejre giver selvtillid og i vores situation, er det lige det vi har brug for. Nu har vi fået et fint afsæt til kampen mod OB på søndag. En kamp vi glæder os til og en kamp hvor vi ser frem til at spille foran vores fans på egen bane. Igen i dag var der mange der støttede os flot. I dag betalte vi tilbage med en sejr og det håber jeg, at vi kan følge op på igen på søndag, slutter 7'eren.

Martin Ericsson

Martin Ericsson slap næsten fri, men blev stoppet i en sandwich. Bolden røg ud til venstre bagefter hvorefter ...

Kasper Lorentzen

Lorentzen med et godt spark passerede keeperen til 2-0 scoring.

Kasper Lorentzen

Efter kampen var journalisterne hurtigt over Lorentzen, for at høre hans vurdering af sejren.