Landsholdsspillere tilbage

24.08.2007 12:24

Både Anders Randrup, Tobias Mikkelsen og Martin Spelmann var i dag tilbage på træningsbanen efter en vellykket tur med U21-landsholdet. Randrup og Mikkelsen var med fra start i 2-0 sejren over Norge, og Spelmann blev skiftet ind i anden halvleg.

Alle spillere fik ros efter kampen, og under dagens afslutnings-træning virkede især Tobias Mikkelsen da også i hopla, og stort set alle bolde blev hamret ind bag keeperen.

God oplevelse

- Vi spillede en god kamp, og jeg fik 70 minutter på banen. Jeg synes det gik fint, men vi spillede mod en modstander, der fokuserede mest på defensiven, så der var ikke meget plads.

- Det giver altid lidt ekstra at være væk med landsholdet, og det er faktisk min første sejr på U21, så det var en rigtig positiv oplevelse, som både jeg og de andre fik med hjem. Og så giver det jo altid humør at vinde kampe, smiler kantspilleren.

I spillet 11 mod 11 vandt Mikkelsens hold 2-0, og blandt andet Chris Katongo, der scorede i midtugens træningskamp mod FC Nordsjælland, viste skarphed med en enkelt scoring og flere gode aktioner.

Katongo

Katongo viste skarphed under dagens træning og fulgte op på scoring i midtugekampen mod FC Nordsjælland.

Også David Williams var i landsholdsaktion, da han spillede OL-kvalifikationskamp for Australien mod Irak. Kampen blev spillet i Qatar, og Williams spillede hele kampen, der endte uden scoringer.