Køhlert: Skridt for skridt

16.08.2007 13:11

- Vi arbejder på to spor i øjeblikket. Udviklingen fra kamp til kamp, hvor der arbejdes med at justere spillet, aftaler og taktiske ting, og på længere sigt, hvor det handler om at udvikle hver enkelt spiller og holdet.

Tom Køhlert tager en puster efter dagens træning, hvor der både blev plads til grin og klare ordrer.

Mentalt styrket

- Efter Viborg-kampen var der mange gode ting at tage med. På den lange bane er det naturligvis en af den slags kampe, vi, sagt med al respekt for Viborg, i udgangspunktet skal vinde, og i det lys kan det måske undre enkelte, at vi overordnet set var positive efter kampen. På den korte bane viste kampen os dog, at vi har fået meget ud af arbejdet de seneste uger, forklarer cheftræneren og uddyber:

- Vi kommer bagud efter at have startet godt. Det har tidligere givet nogle reaktioner, men denne gang sætter vi os totalt på anden halvleg med godt flow i spillet og fuldt pres på modstanderen. Der går tid før vi får noget ud af det, men vi bliver ved, også selvom de første afslutninger rammer stolpen og bliver reddet.

køhlert

Der arbejdes med den enkelte spiller og med holdet som helhed.

- Dén anden halvleg vi spiller ér en af de bedste vi har set på udebane meget længe, og set i lyset af hvor vi er i den proces vi er inde i, for at komme tilbage til den absolutte top, var der absolut gode ting at tage med på kort sigt, og det er samtidig vigtigt i det større perspektiv, konstaterer Køhlert.

- Det er en proces, og vores opgave er, hele tiden at bygge på. Det sker dagligt, og så ender vi der hvor vi skal være, også selvom der måtte komme tilbageslag, slår cheftræneren fast.

Næste kamp spilles lørdag hvor oprykkerholdet AGF er modstanderen. Køhlert udtager i morgen truppen til kampen, der spilles kl. 17:00 på Brøndby Stadion.