Køhlert: Sejren giver selvtillid

29.08.2007 20:37

- Vi vandt en udekamp - det var det vigtigste.

Tom Køhler var tilfreds og smilte efter aftenens pokalkamp foran et rekordpublikum på 3510 tilskuere på Skovvang Stadion i Allerød. Her så de mange tilskuere og Brøndby-træneren de blå-gule vinde 4-1 i pokalturneringen.

- Vi gik efter at lukke kampen hurtigt, og med to mål indenfor de første 10 minutter, må man sige, at vi lykkedes godt med den målsætning. Efter de to mål havde vi kontrol over sagerne og styrede tempoet i kampen. De kommer et par gange til et par chancer, men Stephan tager sig fint af dem han kan.

- Igen i de første 15 minutter i 2. halvleg var det rigtig godt, bl.a. med Katongo som ny mand i front, og Peter scorer efter flot opspil med gode aktioner af Lorentzen og Williams. De udnytter flot den chance de får efter et dumt boldtab i forsvaret og det er selvfølgeligt ærgerligt. Efter vi kommer på 4-1 bliver det lidt rodet, men vi havde styr på det og alt i alt er jeg tilfreds med sejren.

Madsen fik selvtillid

- Allerød skal have stor ros, for de kæmpede det bedste de havde lært. Generelt kan man vel sige, at begge hold kom fra kampen med æren i behold. Vi fik en sejr og selvtillid som vi har brug for, og de fik en stor oplevelse.

Til tider manglede der fart og bredde i Brøndby-spillet. Det kunne Køhlert kun give ret i, og mener bl.a., at banens beskaffenhed betød lidt i den sammenhæng.

- Det er sgu en svær bane. Jeg ved ikke lige hvad man kalder det, men den var tør, græsset var langt og så var den lidt ujævn, så bolden hang i græsset og vi fik ikke nok fart i vores spil til tider. Sådan er det trods alt at spille den her slags kampe, og sammenfattende er det glædeligt at vi fik sejren på udebanen og at flere af spillerne fik selvtillid. Peter scorede jo to gange og det er selvfølgelig godt for ham, afrunder Køhlert foran Brøndby-holdets omklædningsrum.

Bænken

Tom Køhlert og Henrik Jensen ser til fra sidelinjen.

Henrik Jensen

Henrik Jensen var flere gange ude ved sidelinjen for at råbe til spillerne.