Køhlert i fokus

27.08.2007 14:50

Det var dagen derpå for Brøndby-truppen, der var ude og træne let her til formiddag. De fleste af de spillere, der deltog i gårsdagens kamp, blev sendt til afslapning og massage efter en times tid, mens andre tog en ekstra tørn med afslutninger og pasningsspil.

Peguero trænede med resten af truppen, der naturligvis var præget af gårsdagens nederlag, men som træningen skred frem kom der lidt mere humør på og endda enkelte smil undervejs.

Forventninger til en klub med ambitioner

Tom Køhlert blev af de mange fremmødte pressefolk spurgt til nattens velkomst, og måtte flere gange forklare, at der altså ikke var tale om en vild horde hooligans, som enkelte medier har fremstillet det.

Tom Køhlert

Stor medieinteresse for dagens træning.

- Der var en flok fans, der ville af med deres frustrationer over at vi tabte. Det kan jeg egentlig godt forstå, selvom jeg ikke bryder mig om måden det gøres på. I en storklub med så store ambitioner som vores, kommer der en reaktion, når det ikke går som alle havde ønsket, og det var hvad vi så i går, forklarede han.

- Det var ikke noget voldsomt. De havde nogle bannere, der var nogle sange og et par romerlys på parkeringspladsen, men ingen vold eller hærværk på nogen måde, fortæller Køhlert.

- Det er overstået og vi koncentrerer os nu om arbejdet med at få rejst holdet.

 Køhlert og Siggaard

Tom Køhlert kunne glæde sig over positive ting i går, men samtidig ærgre sig over, at det ikke gav udbytte i form af point.

Per Nielsen

Smil hos anføreren.

Lys i mørket

- Jeg så gode ting i går, og jeg så dårlige ting. Det ærgrer mig, at vi ikke får noget ud af det comeback vi var på vej til, men så går Howard i stykker, hvilket de udnytter midt i vores overtag. Men jeg så også en trup, der selvom vi kom bagud flere gange, i det store hele arbejdede for at komme op af hullet, og var lige ved at lykkes, konstaterer cheftræneren.

Netop blandingen af ærgrelsen over nederlaget men positivt fokus på de ting, der faktisk lykkedes især frem ad banen, var meget kendetegnende for stemningen under dagens strabadser, hvor der blev arbejdet intensivt, men hvor humøret ikke er helt forsvundet, hvilket dagens billedreportage er en fin illustration af.

Martin Retov og Peter Madsen

Madsen og Retov holder humøret højt - og bolden i luften.

Nielsen og Køhlert

Anføreren og træneren med evaluering af kampen i går.

Træning

Fysisk træning på banen med Dannebrog i baggrunden.