Køhlert: Godkendt præstation

26.08.2007 21:08

Tom Køhlert var hurtigt ude af omklædningsrummet efter 2-4-nederlaget på udebane i Horsens, og egentlig så han mange lyspunkter i kampen.

-   Vi startede lidt nervøst, men skal jeg hæfte mig ved det positive, så er det, at vi henter 0-2 på udebane. Så vil skæbnen, at Mark Howard kommer galt af sted, og det er ret afgørende for kampen. Vi havde valget mellem at sende en af de 18-årige ind eller at sætte Mike Jensen ind på midtbanen, og han gør det for så vidt okay. Fra vi scorer, synes jeg egentlig, at det er en godkendt præstation, men det er egentlig det samme hver gang, fortæller cheftræneren, der pegede på Horsens? angriber-duo, som det der gjorde ondt på Brøndby-holdet.

- Når de har den speed, de har, og vi måske på nogle pladser ikke har så meget speed, så bliver de farlige. De er trimmede og virker hurtige eller også er vores bare for tunge. På forhånd havde vi aftalt, at vi ikke skulle ligge alt for højt oppe på dem, men når de scorer bliver det jo på deres præmisser. Da vi får udlignet, havde jeg egentlig regnet med, at vi ville. Der synes jeg faktisk, vi var bedst. Vi havde bolden meget, og der begyndte at komme flow over det, siger Køhlert og fortsætter.

Gennembrud for de unge

 - Det er en anderledes følelse end efter AGF-kampen, men alligevel trist. Men jeg kan ikke gå ind og sige til dem, at de ikke gjorde, hvad de kunne i hvert fald den sidste time. Hvis de gør, hvad de kan, kan jeg jo ikke begynde at skælde dem ud. De gav og tog af et godt hjerte, og så hæfter jeg mig selvfølgelig ved, at Mike Jensen og Anders Randrup synes at være på vej til det gennembrud, som vi har ventet på, roser Køhlert og forklarer udskiftningerne på følgende måde. 

-  Rytter havde jo en advarsel og med hans temperament, synes jeg ikke, der var grund til at han skulle spille mere, og Anders Randrup er jo en coming man. Madsen kommer ind for Ericsson for at have en decideret angriber og lægge lidt mere tryk på.

Du siger, du er tilfreds med, hvordan de kæmper. Hvad mere kan man så gøre?

- Vi kan jo ikke gøre så meget mere, men den sidste time, synes jeg også der var flow i spillet, og det er jo okay. Vi skal også have lidt held. Det skal jo trods alt også til, og jeg tror faktisk også vi vinder den kamp, hvis ikke Howard må gå ud. Det er selvfølgelig let at sige, men det var den fornemmelse, jeg sad med. Det betyder meget, at Howard må gå ud, fordi vi allerede har taget Rytter ud. Så kunne jeg selvfølgelig vælge at sætte Kristian Bo Andersen ind, der er stopper, men han er kun 18 år, så det er en vurderingssag. Kristian Bo havde også spillet i går, og så synes jeg, Mike har spillet godt længe, så det var nærliggende at se til ham, og jeg synes egentlig også, at han fik sat et godt aftryk, roser Køhlert igen.

Stefan Gislason

Stefan Gislason hamrede Brøndby på 2-2 kort inde i 2. halvleg. Tættere point og sejr kom holdet dog ikke, da hjemmeholdet scorede yderligere to gange.

Fortsat vilje

U/21-holdet gjorde det godt med en stor sejr her i weekenden. Overvejer du at tage flere af dem med?

- Det kan jeg ikke sige nu. Nu kan jeg stå her og være skuffet, og så kan man stå med mange tanker, men som jeg sagde før, så så det ud som om, at på den måde Mike og Randrup spillede på, så kunne det godt være værd at overveje. Foreløbig skal vi fortsætte med at vise den vilje, vi havde den sidste time af kampen, så skal vi have lidt held, og så skal vi lade være med at lukke fire mål ind hver gang, det siger sig selv. Jeg synes, spillet var okay langt hen ad vejen, afslutter Køhlert, der også lige fik kommenteret på Mark Howards skade.

- Jeg håber ikke, det er hans knæ, men jeg er bange for det. Han har jo haft store problemer med knæet før, lyder det fra Køhlert.