Køb dit sæsonkort nu

07.08.2007 10:22

Strålende solskin og mere end 13.000 mennesker på Brøndby Stadion. Rammerne var i orden da sæsonen for alvor blev sat på skinner for Brøndby IF, og med en sejr på 3-0 fortsatte Tom Køhlerts mandskab forårets flotte hjemmebanestatistik, efter en enkelt afviger mod FC Nordsjælland, der lidt uvant fik et point med sig fra Brøndby Stadion.

De næste tre hjemmekampe lægger for alvor op til tilskuerhits når først de gamle rivaler fra AGF og siden OB og FC København gæster Brøndby Stadion. Der er allerede stor interesse for kampene, og du kan stadig nå at sikre dig en fast plads til de tre opgør, de resterende ligakampe samt alle pokalkampe på Brøndby Stadion i sæsonen 2007/2008.

Vær med på din egen faste plads på Brøndby Stadion når Duncan, Madsen, Mikkelsen og de øvrige Brøndbyspillere for alvor sætter jagten på en topplacering ind; køb dit sæsonkort nu.

Du kan læse mere om vilkår og priser for sæsonkort 2007/2008 her.

Fans 

Glæde og god stemning på Brøndby Stadion. Vær med fra din faste plads, når AGF, OB, FCK og alle de andre forsøger at udfordre Danmarks stærkeste hjemmehold.

Køb dit sæsonkort her