Katongo: Vi står sammen som en familie

26.08.2007 21:31

Med Peter Madsen på bænken og Morten Duncan Rasmussen ude med en skade var Chris Katongo tilbage i startopstillingen som angriber på udebane mod Horsens. Zambieren kæmpede godt og kom også til et par afslutninger, men forhindre 2-4-nederlaget kunne han ikke. Efter kampen var det dog som altid en smilende og venlig Katongo, der mødte pressen.

- Jeg synes, det gik okay. Det går bedre og bedre, men det vigtigste er at holdet skal vinde. Alle vil gerne vinde og giver sig 100 procent, men idag har vi ikke heldet og taber igen, lyder det fra angriberen.

- Alle taler om at vinde på udebane. Både træneren og spillere, og vi står sammen som en familie for at vinde, men det er svært. Der er ikke noget, der er galt, for vi gør alt, hvad vi kan, men heldet er bare ikke med os for tiden, fortæller Katongo.

Nede ved jorden

Mod Horsens var han under det meste af kampen oppe mod to store Horsens-forsvare med Mads Rieper i spidsen. Det var dog ikke noget, der generede Katongo.

- Det er i orden at spille mod de store drenge. De kan vinde de høje bolde, men så skal vi bare spille nede ved jorden, fortæller Katongo, der på det seneste har fået selvtillid ved at spille et par kampe på 2. divisions-holdet, hvor det også er blevet til et par scoringer.

- Det har været fint. Det er nogle gode drenge at spille med, og jeg har fået lidt selvtillid tilbage, så det er godt. Jeg håber at hjælpe holdet til at vinde igen, lyder det fra altid glade Katongo.

Chris Katongo

Chris Katongo lå helt i front hos Brøndby, men kom oftest til kort når bolden var i luften, Langs jorden var den lille angriber mere i sit es.