Intensivt træningspas

23.08.2007 12:52

Dagens første træning bød på masser af boldspil og god lyd fra spillerne. Enkelte stod over, men det gav ikke mindre intensitet.

Mads Jørgensen træner i øjeblikket for sig selv, og overværede den sidste del af kamp-træningen fra baglinjen, sammen med Duncan, der selv mener han rimeligt hurtigt vil være fit for fight.

Fremgang

Positivt var det at opleve Peguero Jean Philippe deltage i den fælles opvarmning og de første pasningsøvelser med bold sammen med resten af holdet. Det så fint ud, men der går fortsat noget tid, før han forhåbentlig bliver helt klar. Peguero er fortsat i gang med sin genoptræning, og han testes disse dage af lægestaben.

Thomas Rasmussen gav den gas:

- Det går godt til træningen, og der er kommet god lyd på. Træning er dog én ting og kamp noget helt andet, og det handler om at overføre det mentale fra træningsbanen til de 90 minutter, hvor det tæller. Der er god form på træningen, og Tom ved hvad han vil, og på det område er der ikke noget at komme efter. Men lad os nu vinde den første udekamp, før vi snakker så meget om hvad der går godt, kommer det med et smil.

Den planlagte træning kl. 14:30 er aflyst, og spillerne har fået lov at tage resten af dagen fri.

rasmussen

Thomas Rasmussen er klar til udekampen i Horsens, hvor indstillingen fra træningsbanen skal med til kamp.