Howard: De små ting

10.08.2007 11:46

Det var en træt Mark Howard, der forlod træningsbanen kort før middag. Varmen trykker, og selvom den engelske stopper så godt ud til træning, kan han ikke skjule de store ambitioner og kravene til sig selv.

- Det går godt derude, og vi arbejder virkelig hårdt for at forbedre de små ting. Jeg er træt nu, og jeg synes ikke jeg var skarp nok i dag, fortæller han.

Det så ellers godt ud fra sidelinjen?

- Jeg vil hele tiden være bedre, og arbejder med nogle ting som jeg skal blive bedre til. Det er små ting, der gør forskellen, og jeg var ikke helt tilfreds i dag. Overordnet set synes jeg det går godt, og jeg fornemmede også at tilskuerne var tilfredse med min indsats i søndags. Men derfor skal man altid stræbe efter at blive bedre, kommer det med et stille smil.

Er i klar til Viborg?

- Det fornemmer jeg helt klart. Det er en af de vigtigste kampe, og alle vil være 100% på. Vi ved at vi vinder, hvis vi spiller vores spil, og bliver ved selvom vi måtte få modgang undervejs. Det holder vi fast i, og så kan det godt være der går en time inden vi scorer, men vi skal blive ved. Hele tiden.

Fremad

Howard viser attitude og vil hele tiden være bedre.

- Jeg læser ikke hvad de skriver, men jeg føler mig godt tilpas på pladsen og der er mange ting der har fungeret i kampene mod Chelsea og Lyngby. Det er ikke tilfældigt, for vi har arbejdet med nogle justeringer, som hjælper hele holdet. Vi må ikke tro at det kommer af sig selv, fordi vi har haft et par gode oplevelser. Dem har vi haft netop fordi vi arbejde for dem, og sådan skal det være på mandag, slår Mark Howard fast.