Ericssons mål i billeder

06.08.2007 09:45

- Det var en dejlig sejr, lige hvad vi havde brug for. Jeg vil ikke sige at vi var specielt nervøse før kampen, nok mere opsatte. Vi havde en del at revanchere, så det var en stor forløsning da jeg fik scoret. Vi spiller som sådan jo ikke den bedste kamp, men vi vinder, og det er jo i sidste ende det vigtigste. forklarer Martin Ericsson.

- Jeg må samtidig tage hatten af for Lyngby der spiller en god kamp. De var ovenpå lige indtil vi scorede, så var det lige som de knækkede, hvorefter vi kunne gøre arbejdet færdigt. Men de skal have et stort cadeau for deres indstilling og den møde de spiller på. Vi vidste at det var et godt hold, det er jo ikke længe side vi tabte til dem i en træningskamp.

- Vi skal have respekt for den opgave vi står overfor, og så skal vi står sammen. Det lykkes for os i dag, men jeg ser det nu ikke som et decideret vendepunkt, em et godt skridt på vejen som vi skal arbejde videre fra.

- Den næste udfordring er i Viborg, og det glæder jeg mig til. Når vi står sammen om at rejse os, så er jeg fortrøstningsfuld, så udfordringen i Viborg skal vi gå til med oprejst pande. Med en sejr der, er vi for alvor på vej, mener han.

Målet, der løsnede op:

Ericsson

Alene med keeperen.

mål

Keeperen rundet.

glæde

Stadion og Ericsson i fælles forløsning.