Ericsson: Vi får stor glæde af Holmén

31.08.2007 08:41

Martin Ericsson har udsigt til at få en ny holdkammerat at tale svensk med, mens nyindkøbte Samuel Holmén har en der kan hjælpe med overgangen fra svensk til dansk fodbold. Og så kender de to midtbaneprofiler tilmed hinanden i forvejen.

- Vi har været afsted med ligalandsholdet et par gange og vi har også været med A-landsholdet sammen. Og jeg har kun godt at sige om ham og jeg synes det er vældig fint, at han nu er i Brøndby. Det skal nok blive en stor succes, siger Martin Ericsson om købet af landsmanden Samuel Holmén fra de svenske mestre Elfsborg.

Holmen

Holmén viste gode ting på træningsbanen i går. Hele tiden i løb og meget aggressiv i sin boldjagt. Teknisk så det også rigtig godt ud, og det er faktisk ikke til at sige, om han foretrækker at sparke med højre eller venstre fod.

En af Sveriges bedste

Samuel Holmén har længe været rangeret som en af Allsvenskans største profiler og det er ikke tilfældigt, mener Ericsson. Holmén har mange kvaliteter.

- Han er en god midtbanespiller. Han er god allround. Både defensivt og offensivt. Han arbejdet meget hårdt og har samtidig et godt blik for spillet. Og så sparker han rigtig godt med begge ben. Han er en direkte type, med gode dybdeløb og så er han målfarlig.

- Og så er han en fin fyr. Nede på jorden og meget fornuftig. Og han har en rigtig god indstilling på og uden for banen. Så jeg er ikke i tvivl om, at vi får stor glæde af ham på vores hold, siger kreatøren der glæder sig til søndagens hjemmekamp mod OB, hvor Holmén kan få sin debut i Brøndby-trøjen.

Hvordan så det ud til træningen?

- Det er svært at sige. Der sker jo så meget når man skifter klub og så skal træne med for første gang med en ny trup og en masse nye spillere. Der er mange indtryk. Men jo, det var en fin træning, afrunder Ericsson med et smil inden han tager endnu en slurk af drikkedunken.

Holmen og Ericsson

Holmén og Ericsson på hver sit hold under torsdagens træning - og i kamp om bolden.

Ericsson og Holmen

De to svenske landsholdsspillere var begge på banen da det svenske A-landshold i efteråret mødte Elfenbenskysten i en træningskamp, der blev spillet Le Mans i Frankrig.

Ericsson og Holmén

De to profiler talte en del sammen før og efter torsdagens træning og der er ingen tvivl om, at det er en fordel for Holmén, at Ericsson er i truppen.