Ericsson: Godt styr på det

15.08.2007 08:55

Martin Ericsson var ude med en rygskade i mandagens 1-1 kamp i Viborg. Den svenske kreatør håber dog, at han bliver klar til lørdagens hjemmekamp mod oprykkerne fra AGF, det der har været kendt som et af de store arvefjendeopgør i dansk fodbold.

- Jeg håber selvfølgelig, at jeg bliver klar til den kamp. Det er svært at sige om jeg når det som det ser ud nu, men vi arbejder intensivt på det. Under alle omstændigheder skal jeg være helt klar for at spille. Jeg skal ikke spille halvskadet, og måske forværre skaden, for vi har masser af spillere der kan spille i stedet. Vi har en bredere trup nu og det er bedre at spille med folk der er friske, siger Martin Ericsson til brondby.com.

Styr på det

En skade i lænden holder 10'eren fra banen. Det går lidt op og ned, fortæller han.

- Jeg har haft problemer med ryggen i et års tid nu. Nogle gange er det bedre end andre. Vi har godt styr på skaden med behandling, som jeg får hver dag, men jeg må ikke spille før jeg er helt klar igen. Det går sådan lidt fra dag til dag. Onsdag har vi fri og så får den ro som den har bedst af. Når vi træner igen i morgen må vi så se på det igen, men som sagt håber jeg, at jeg kan være med i kampen mod AGF. Jeg tror det bliver en spændende kamp.

ericsson

Martin Ericsson har været med i fire kampe i den nye sæson, men døjer med rygproblemer. I første omgang er han tvivlsom til AGF-kampen på lørdag.

Fremgang

Ericsson kunne fra sofaen følge med i holdkammeraternes udekamp i Viborg. Efter en dårlig 1. halvleg, var det meget bedre i 2. halvleg.

- Det var fint i 2. halvleg og med lidt held havde vi vundet kampen. Vi havde i hvert fald pladsen og chancerne til det. Alligevel var humøret godt her i går formiddag da vi mødte ind til træning. Vi er i fortsat fremgang og jeg tror alle glæder sig til kampen på lørdag, slutter Ericsson i denne omgang.

Kampen mod AGF spilles lørdag kl. 17:00 på Brøndby Stadion og er det første indbyrdes opgør efter AGF rykkede ud af landets bedste fodboldrække forrige sæson. 

Ericsson med bolden mod Esbjerg - i den nye udebanedragt.

Martin Ericsson glæder sig over den brede trup.