Duncan: Vil score mod AGF

17.08.2007 10:16

Når Brøndby IF i morgen møder AGF bliver det samtidig første gang, at Morten Duncan Rasmussen møder sin gamle klub. Og det er en kamp Brøndby-bomberen ser frem til.

- Det er en kamp jeg glæder mig meget til og jeg regner bestemt med, at jeg bliver klar til at spille. Det vil være sjovt at spille mod AGF og det vil faktisk være første gang jeg skal spille mod dem siden jeg skiftede til Brøndby. Det er sgu lidt pudsigt - det er jo snart to år siden Brøndby købte mig.

duncan

Duncan har ikke trænet efter Viborg-kampen, hvor han fik et skrub, men efter planen træner han med i dag og er formentlig med i den trup Tom Køhlert udtager efter dagens træning.

Vil score på tidligere holdkammerat

Har du stadigvæk kontakt til de tidligere holdkammerater fra AGF?

- Jeg kender stadigvæk nogle af dem og har da også talt med dem hen af vejen. De fleste af lederne er de samme, så dem kender jeg jo også, siger Duncan der bl.a. glæder sig til gensynet med sin tidligere holldkammerat, målmand Steffen Rasmussen.

- Jeg har talt med Steffen Rasmussen sådan løbende. Vi har ikke lige talt omkring den her kamp, men han ved godt, at jeg kommer til at score på ham i morgen, griner han højt.

En ringe 1. halvleg i Viborg blev afløst af en god 2. halvleg. Der blev godt nok kun sat et point på kontoen, men målet var de tre. Som det også er i morgen mod AGF.

- Jeg kan sige, at jeg går på banen hver eneste gang for at få 3 point. Det gjorde vi også mod Viborg, men måtte tage til takke med et enkelt. Jeg kan selvfølgelig ikke stå her og sige, at vi vinder over AGF, men jeg kan love, at det er det vi går på banen for. At vinde og forhåbentlig på en måde så folk får en god oplevelse. Vi gi'r alt vi har i os.

I har AGF lørdag og herefter Horsens på udebane og det er vel to kampe hvor i går efter maksimum point...

 - Ja, det er det. Med de ambitioner vi har, er det kampe der skal give 6 point, og det er sagt med respekt for dem. Det er det vi går på banen for og det vi tror på. Så jo, 6 point i de næste to kampe kunne være dejligt. Det vil være et godt afsæt til Allerød-kampen og de kampe der venter i september, slutter Duncan der er oppe på to træffere hidtil i sæsonen.

duncan

Duncan kom på måltavlen i mandagens kamp i Viborg. I morgen tror angriberen på, at han får passeret sin tidligere holdkammerat Steffen Rasmussen i AGF-målet.