Duncan: Vi blev ved

05.08.2007 21:29

- Jeg synes at vi havde styr på Lyngby gennem hele kampen. Vi står godt defensivt, og de kommer kun frem til en enkelt chance, og netop defensiven var noget af det vi havde fokus på fra start, fortæller Duncan om dagens kamp, og fortsætter:

- Oplægget var at vi skulle spille mere kynisk, og ved at møde dem kompakt skulle vi så byde deres opspil. Ved også at lade dem komme, gav det os mere plads fremme, hvilket det første mål også viste. Det var lige præcis på en kontra, efter Lyngby mistede bolden.

- Der tales meget om krise, men sådan ser jeg det ikke. Der er ingen tvivl om at vi har leveret nogle dårlige resultater, men det vi ser for tiden er jo mere presseskabt. Vi viser i dag en holdpræstation, og det skal vi bygge videre på. Vi er nu inde i en proces, hvor denne sejr blot var en på vejen.

Duncan

Duncan gav alt.

- Der er også meget snak om metalcoach, men det er jo ingen mirakelkur, det er blot en del af processen. Som sagt skal vi bygge videre på det vi har set bl.a. også mod Chelsea, så det næste skridt er så i Viborg.

- Uden at skulle diskutere kompleks eller ej, så kan vi blot konstateret at det er komplet uforståeligt det, der er sket på udebane, men det skal vendes nu, kommer det kontant.

Randrup

Duncan og Randrup i fælles fight.

- Personligt er det da nogle svære betingelser at være alene på toppen som jeg er, men sådan er det jo. Vi har fokus på organisationen, og der er jeg jo kun en del af. Som sagt så viser vi en god holdpræstation i dag, og det er det der betyder noget for vores videre arbejde. Nu er fokus på Viborg, og kun dét, runder Duncan af.