Duncan beklager

20.08.2007 07:34

Ekstra Bladet bringer her til formiddag en historie om Morten Duncan Rasmussen, hvori det fremgår at Morten lørdag aften efter kampen var i byen og, angiveligt i beruset tilstand, blev tildelt et slag i hovedet.

- Det er rigtigt, at jeg var ude efter kampen, hvilket jeg ikke burde have været. Det beklager jeg overfor alle, og det er ikke den rigtige måde at tackle et nederlag på. Jeg var ked af kampen, resultatet og situationen, men naturligvis skal det ikke ende som det gjorde, uanset at slaget kom pludseligt og helt uprovokeret, som jeg oplevede det, fortæller Morten Duncan Rasmussen til brondby.com.

Undskyld

- Igen vil jeg gerne undskylde overfor fans, medspillere og klubbens samarbejdspartnere at jeg havnede i sådan en situation. Jeg er også ked af, at historien er blæst sådan op, men man må regne med ekstra opmærksomhed når man spiller i en storklub som Brøndby IF, og det ved jeg jo godt, forklarer Duncan, der accepterer de eventuelle konsekvenser.

I Ekstra Bladet benægter du forløbet?

- Der sker det, at Ekstra Bladet opsøger mig på min private bopæl med en journalist og en ivrig fotograf, og selvom jeg siger at jeg ikke har nogle kommentarer bliver de ved med at ringe og på anden måde kontakte mig i privaten. På det tidspunkt og på den måde, vil jeg ikke kommentere en sag, jeg selvfølgelig må vende med klubben først, forklarer Duncan.

Sportschef Anders Bjerregaard kommenterer episoden:

- Det er en sag vi tager internt. Vi har nogle klare aftaler med alle spillere omkring disciplinen, og de skal overholdes, længere er den ikke. Eventuelle konsekvenser holder vi mellem de implicerede parter, forklarer sportschefen.