Daugaard: Holder organisationen

05.08.2007 21:43

- Det var en rodet kamp, vi skaber ikke så mange chancer. Vi har nogle afslutninger, men der mangler stadig en del før vi er helt på toppen. Vi spiller noget krampagtigt den første times tid, men omvendt spiller vi med stor disciplin, mener Kim Daugaard.

- Vi har fokus på organisationen, og på at holde Lyngby fra at skabe chancer og det lykkes for os. Det er det, vi skal have fokus den kommende tid, det er en naturlig konsekvens af den situation vi er i, forklarer han.

- Jeg synes heller ikke man skal glemme at rose Lyngby. De spiller noget godt og underholdende fodbold, hvilket er ganske seværdigt for en oprykker, og dejligt at se. Hvis de formår at holde fast i deres spil som i dag, så er der ingen tvivl om at de nok skal overleve i ligaen.

- Ovenpå kampen mod FC Midtjylland, var det klart at der skulle ske noget. Der blev skiftet en del til kampen mod Chelsea, og det fastholdt vi til kampen i dag. Vi havde det defensive i fokus, primært i kampen mod Chelsea, men også i dag.

Daugaard

Daugaard lukkede festen til 3-0.

- Et point i tre kampe er på ingen måde tilfredsstillende, så var det ekstremt vigtigt at vinde i dag. Vi spillede mere frigjort mod Chelsea, og jeg synes at der er en del vi tog med til kampen i dag, da vi endelig kom i gang. Specielt viljen var der, og det betyder alt, kostaterer den rutinerede 8'er.

- Vi har også en del vi skal vise overfor vores fans og sponsorer. De har været utroligt loyale, og det betyder jo utroligt meget når vi bliver bakket op som vi blev i dag. Deres tålmodighed skal betales tilbage, så jeg håber at det var en streg i sandet vi trak med denne sejr. Der var masser af fans i dag, og også mod FC Midtjylland, hvilket vi naturligvis håber fortsætter, og det skal gerne belønnes med i Viborg, runder han af.