Casper Ankergren til Leeds

06.08.2007 15:49

Casper Ankergren skifter med øjeblikkelig virkning til engelske Leeds United i Coca Cola League One. Det er kendsgerningerne efter Brøndby IF og Leeds United har underskrevet en aftale, der sender Casper Ankergren til den engelske klub de kommende tre år.

Casper Ankergren skiftede til Brøndby IF fra Køge Boldklub i efteråret 2001, og har siden nået at spille 123 1. holdskampe. Casper Ankergren var blandt andet med til at vinde 'the double' i 2005, men har i år ikke opnået førsteholdskampe for klubben, da han har været udlejet til netop Leeds United.

- Casper er en dygtig målmand, og jeg glæder mig på hans vegne over, at hans fremtid nu er på plads, endda i dén klub han helst ville skifte til af alle. Casper har altid leveret en helhjertet indsats og han har altid, også omkring skiftet, ageret yderst professionelt, fortæller sportschef Anders Bjerregaard.

- Det er en god aftale for alle parter, og jeg fornemmer at Casper er rigtig godt tilfreds med aftalen.  Det er aftalt de to klubber imellem, at overgangssummen ikke oplyses, fortæller sportschefen.

anker

Casper Ankergren fortsætter karrieren i Leeds United.