Bjerregaard og Palmå om ændringen

31.08.2007 15:04

Brøndby IF har her til eftermiddag offentliggjort en ny ledelsstruktur, der blandt andet indebærer at Per Bjerregaard tiltræder som bestyrelsesformand og Ole Palmå konstitueres som administrerende direktør.

Ole Palmå og Per Bjerregaard kommenterer her den nye struktur, baggrunden og opgaverne i den kommende tid.

Bjerregaard: Skaber ro

- Dagens ændring i ledelsesstrukturen har været under overvejelse i noget tid, og vi har søgt et passende tidspunkt. Oprindeligt var det intentionen, at gennemføre rokaden i forbindelse med den ordinære generalforsamling i 2008, men med den nuværende sportslige situation in mente, ser vi behov for at skabe klarhed omkring selskabet af hensyn til klub, aktionærer og samarbejdspartnere, fortæller bestyrelsesformand Per Bjerregaard om dagens offentliggørelse.

- Der er brug for ro omkring selskabet, og det vigtige er, at finde en ny administrerende direktør. I den forbindelse er det unægtelig en fordel, at vi nu kan annoncere og få finde den bedst mulige kandidat, som skal føre selskabet videre de næste mange år, forklarer formanden.

- Praktisk betyder dette, at Ole Palmå træder ind som konstitueret administrerende direktør, hvor han vil varetage det daglige ansvar, ikke mindst personalemæssigt. Jeg vil koncentrere mig om de opgaver en bestyrelsesformand har, og primært fokusere min indsats på det sportslige område, erklærer Per Bjerregaard.

Ole Palmå: Øget sportsligt fokus

- Jeg ser frem til opgaven og udfordringerne den kommende tid. Vi har en organisation, der er godt tunet på langt de fleste områder, og bortset fra de sportslige resultater, som ikke er tilfredsstillende, er selskabet grundlæggende inde i en positiv udvikling. Det glemmer man lidt, når kerneforretningen i en periode ikke møder de store ambitioner, og det er ganske naturligt i et selskab som vores, forklarer den administrerende direktør.

- Det er naturligt for mig, at overtage den daglige ledelse i den kommende periode, hvor Per Bjerregaard vil øge sit fokus på den sportslige del.

- Per Bjerregaard er uden tvivl den bedste fodboldkøbmand i dansk fodbold, med de opgaver der nu placeres hos mig, vil vi frigive ressourcer så han kan fokusere endnu mere på at udnytte sit enorme netværk, ekspertise og erfaring på området. Det er en stor fordel for Brøndby IF, og det giver ro i det daglige arbejde i selskabet, vurderer Palmå.

palmå 

Konstitueret administrerende direktør Ole Palmå.