Anden division skydes i gang

03.08.2007 09:44

På søndag tager U-21 holdet hul på en ny sæson i 2. division. Talenterne skal sammen med holdets nye træner forsvare sidste sæsons andenplads.

Når spillerne løber på banen mod Holbæk, er det samtidig Peer F. Hansens første kamp i spidsen for holdet. Peer har i sommerpausen overtaget trænerhvervet fra Tom Køhlert. Truppen har i løbet af sommeren desuden afgivet to af deres mest markante profiler, nemlig landsholdsspillerne Nicolai Agger og Anders Randrup, som er blevet rykket op i A-truppen.

2. division er blevet udvidet med to hold fra 14 til 16. B1908 og Værløse er de to oprykkere fra Danmarksserien, mens Fremad Amager må tage den triste tur ned fra 1. divisionen.

Nye rammer

Alle U-holdene har fået helt nye og moderne rammer i den nye bygning bag DNE tribunen. Således åbner samlingen af de tre elitehold op for et tættere samarbejde på tværs af årgangene, hvor resurserne udnyttes endnu bedre. Desuden tager flere af spillerne deres uddannelse på Brøndby Gymnasium, der er placeret et par etager højere oppe i samme bygning.

- Omkring U21 truppen er der skabt et elitemiljø, der ligger meget op af A-truppens. På den måde kan vi forberede spillerne på, hvad der kræves, og hvad det vil sige at være professionel fodboldspiller. Når der er styr på alt det uden for banen, skal spillerne udelukkende koncentrere sig om det, der foregår på banen, siger assistenttræner Søren Colding.

Lukasz

Anden division sparkes i gang på bane 2 søndag kl 11.

Første kamp

Brøndbytalenterne har ikke tabt de sidste tre indbyrdes kampe til søndagens modstander, Holbæk, der endte på en 8. plads i sidste sæson. Sidste indbyrdes opgør endte med en 2-1 sejr til de blå-gule på Holbæk Stadion.

Kampen spilles kl. 11:00 på søndag på Brøndbys bane 2.