AGF vandt på overtidsscoring

18.08.2007 19:47

Det lignede længe en kedelig 0-0-kamp, men AGF's Mike Tullberg ville det anderledes. AGF-angriberen sikrede oprykkerholdet en 1-0 sejr langt inde i overtiden, da han flugtede en bold i nettet tæt på mål.

Dermed sikrede AGF sig sæsonens første sejr, mens Brøndby tabte for første gang på hjemmebane.

Få højdepunkter

Efter den gode halvleg og de gode takter i mandags i Viborg, var der lagt op til fortsat fremgang for Brøndby-holdet. Men set over hele kampen var der ikke den store fremgang at spore i dagens hjemmekamp.

1. halvleg bød på få højdepunkter og usammenhængende spil. Det gæstende hold satsede på kontraangreb og forsøgte at komme til målchancer via deres hurtige frontløbere. Faktisk havde gæsterne også halvlegens største chance, da højrekanten Alex Valencia slap igennem for til sidst at overplacere en afslutning.

De 13.534 tilskuere så en tempofyldt, men også rodet affære med mange nærkampe og dødbolde. Og i det hele taget var halvlegen præget af stor jævnbyrdighed. Hos Brøndby markerede Thomas Rasmussen sig med gode indlæg fra venstrekanten.

Duncan tæt på

Starten på 2. halvleg var straks mere opløftende, da Martin Ericsson udnyttede en AGF-fejl til at finde Duncan tæt inde under mål. Den tidligere AGF-spiller fik i en svær situation afsluttet, men AGF-keeperen Steffen Rasmussen fik med skulderen reddet afslutningen.

I den modsatte ende måtte Stephan Andersen bl.a. diske op med redninger, bl.a. da Peter Graulund fik en åben skudmulighed.

I store perioder efter pausen var Brøndby godt kørende og fansene på lægterne støttede op med god stemning. Tobias Mikkelsen lykkedes med sine udfordringer, men det blev hele tiden ved lige ved og næsten.

Indskiftede Chris Katongo sparkede optimisme ind i holdet - og på lægterne - med sit optimistiske angrebsspil, men da han fik en god chance, sparkede han fladt forbi mål.

Og bedst som det lignede en af de sjældne 0-0 kampe på Brøndby Stadion, dukkede udeholdets Mike Tullberg op. Med ryggen mod mål fik han vendt sig og flugtet bolden i kassen til stor glæde i AGF-lejren. Kort efter blev opgøret fløjtet af og et af de sjældne hjemmebanenederlag var en realitet.

Holdet får nu mulighed for genrejsning i næste weekend, hvor AC Horsens er modstanderen på udebane. Den kamp spilles næste søndag kl. 18:00 på Forum Horsens Stadion.