4-årig kontrakt til forsvarstalent

20.08.2007 12:50

I sidste uge blev han for første gang udtaget til det danske U-21 landshold og nu har forsvarstalentet Anders Randrup sat sin signatur på en kontraktforlængelse med Brøndby IF. Den 19 årige forsvarsspiller blev i sommer rykket op i A-truppen og nu har han underskrevet en ny fuldtids kontrakt gældende til sommeren 2011.

- Anders er et stort talent og en spiller vi tror går en stor fremtid i møde. Allerede i foråret så vi ham levere lovende præstationer på 1. holdet og udviklingen går i den rigtige retning. I sommer sluttede han sin skolegang og rykkede efterfølgende op på 1. holdet. Her får han nu gode muligheder for de kommende år at videreudvikle sit store talent, siger sportschef Anders Bjerregaard til brondby.com.

Randrup glad

19-årige Anders Randrup fik sin 1. holdsdebut tilbage i marts måned, i en hjemmekamp mod FC Nordsjælland. Den dengang 18-årige Randrup imponerede både i debuten og i de efterfølgende kampe og det overbeviste Tom Køhlert om, at han fra den nye sæson skulle rykke op i A-truppen på fuld tid.

Den oprindelige kontrakt udløb først om halvandet år, men allerede nu er parterne blevet enige om en ny langtidskontrakt.

- Det er jeg selvfølgelig meget glad for. Jeg tager det som et skulderklap og jeg er glad for, at jeg nu har fremtiden på plads, så jeg udelukkende skal fokusere på at forbedre mig som fodboldspiller. Og så håber jeg selvfølgelig, at jeg med tiden kan bide mig fast på 1. holdet, udtaler Anders Randrup.

randrup

Anders Randrup er ny på U-21 landsholdet efter han også i denne sæson har fået spilletid på Køhlerts mandskab. Nu har forsvarstalentet underskrevet en ny 4-årig kontrakt.