3 talenter med på U-21

14.08.2007 15:01

Tre af Brøndby IF's helt store talenter er med på U-21 landsholdet, der møder Norge i en venskabskamp onsdag den 22. august. Martin Spelmann har været med flere gange som Brøndby-spiller, mens det bliver første gang at Anders Randrup og Tobias Mikkelsen er med U-21 landsholdet som A-trup spillere.

Tobias Mikkelsen og Martin Spelmann har begge spillet 3 U-21 landskampe. Sidstnævnte fik ikke spilletid i går, men spillede en god kamp mod Lyngby i sidste weekend, mens Tobias Mikkelsen har fået en rigtig flot start i Brøndby-trøjen siden skiftet fra Lyngby tidligere på sommeren.

Unge Anders Randrup fik en del spilletid i foråret, hvor han fortsat var tilknyttet U-21 truppen, og efter han rykkede op i A-truppen på fuldtid pr. 1. juli, har det unge back-talent fortsat fået en del spilletid i Brøndby-forsvaret.

Selvom Brøndby-holdet ikke har fået det helt til at svinge endnu, har U-21 landstræner Keld Bordinggaard belønnet Randrup med en plads i truppen.

- Anders Randrup lukker lidt et hul i vores trup, hvor vi som nødløsning har brugt den venstrebenet Leon Jessen, som højre back, men nu har vi fået Randrup til rådighed efter han er færdig på U/19-landsholdet, og han har også fået masse af spilletid hos Brøndby i SAS Ligaen og han fortjener at snuse til det næste niveau, siger Bordinggaard til dbu.dk.

Randrup er den suverænt yngste spiller på U-21 landsholdet og er således den eneste 88'er i truppen. De øvrige spillere er nogenlunde ligelidt fordelt på årgang 86 og 87. Mikkelsen er i øvrigt født i 86, mens Spelmann er 87'er.

tobias

Tobias Mikkelsen, her i aktion i Viborg, har taget de mange Brøndby-fans med storm. Han er naturligvis med i U-21 landsholdets trup, der også tæller talenterne Martin Spelmann og Anders Randrup. De unge danske talenter møder Norge i en træningskamp.