2. Div. flot fra start

06.08.2007 10:42

U-20 holdet åbnede sæsonen med en flot 3-0 sejr over gæsterne fra Holbæk. Lukasz Cieslewicz blev dagens helt med to scoringer. Der var desuden spilletid til fem spillere fra A-truppen.

Solen bragede fra skyfri himmel og mange mennesker havde valgt at lægge vejen forbi Bane 2 på Brøndby stadion. Det var samtidig træner Per F. Hansen første kamp i spidsen for holdet.

De blå-gule kom godt fra start med et fint presspil over hele banen, og der skulle ikke gå mange minutter før Lukasz Cieslewicz afsluttede første gang. Dog lige på målmanden.

Brøndbys pasningsspil fungerede godt, og i det 26. minut kunne Cieslewicz sende bolden i nettet efter en lækker 1-2 hælkombination med Niclas Rønne gennem Holbæks central-forsvar. Første og eneste Holbæk forsøg inden for rammen var et langskud midt i første halveg, men skuddet voldte ikke Michael Tørnes problemer.

Lige inden pauseteen gjorde Cieslewicz det til 2-0 efter et godt indlæg fra højre side af Daniel Wass.

Varmedyne

Før pausen spillede begge hold i højt tempo, trods varmen, men anden halvleg bød på et lidt lavere tempo, og der manglede lidt præcisionen i afleveringerne på den sidste tredjedel af banen.

Om det var varmen der steg Chris Katongo til hovedet skulle være usagt, men han fik sin anden advarsel i det 75 min. for at sparke til bolden efter fløjten havde lydt, hvilket betød et tidligt bad til zambianeren.

Den unge slovakiske venstre back, Mrva, lavede flere gode overlap og fik presset Holbæk-forsvaret med sit offensive spil. I det 83. minut kunne David Williams sætte pandebrasken på læderet efter et indlæg fra netop venstre side. 3-0 stod der på tavlen, og det blev også kampens resultat.

Bestået med kryds og slange

Det var en tydeligvis tilfreds træner, der efter kampen kunne slappe lidt mere af i skuldrene. Brøndbyspillerne løb godt for hinanden og pasningsspillet var momentvis på et meget højt niveau. Dog lagde varmen en dæmper på de tekniske udfoldelser som kampen skred frem. 

Startopstilling:

Michael Tørnes
D. Wass - T. Rasmussen - K. Schultz - T. Mrva
Jannich Trane - Martin Retov
D. Williams - Lukasz Cieslewicz - Niclas Rønne
Chris Katongo

Match facts:

Brøndby IF ? Holbæk 3-0 (2-0)
Lukasz Cieslewicz 2, David Williams