Williams: Fokus på klubben

11.04.2007 12:58

David Williams er ikke med når Australien i den kommende tid spiller OL-kvalifikationskampe mod Saudi Arabien og Iran. Den 19-årige angriber vil i stedet fokusere på klubben.

- Vi er i gang med et utrolig vigtigt projekt her i foråret hvor vi skal genrejse holdet. Vi tager en kamp ad gangen og kæmper for pointene der kan bringe os højere op i tabellen, og i den proces er der brug for alle mand. Det er den vigtigste prioritet for mig lige nu, fortæller Williams.

- De lange rejser med landsholdet hvor jeg er væk fra truppen og den daglige træning i længere perioder, giver mig problemer. Dét giver mig et stort "workload" når jeg kommer tilbage efter en landskamp og skal indhente hvad de andre har trænet, uddyber David.

- Jeg er stadig en ung spiller som har meget lære, og derfor har jeg behov for at være i klubben så meget tid som muligt, så jeg kan sparre med mine holdkammerater og blive vejledt af trænerne, så jeg kan udvikle mig, fortæller den unge australier.

David Williams over for Kim Christensen i FCN-målet i forårspremieren.

David Williams over for Kim Christensen i FCN-målet i forårspremieren.

David Williams er fire år yngre end de fleste af sine medspillere på australske U/23-hold, og han har derfor alderen til også at være med på det hold der skal spille frem mod OL i 2012.