Uafgjort igen

05.04.2007 22:03

Brøndby spillede torsdag aften 1-1 på udebane mod Esbjerg. Morten Duncan Rasmussen scorede kampens eneste mål efter 31 minutter, mens Niki Zimling udlignede på en flugter tre minutter før tid.

Brøndby startede kampen i samme flotte stil, som de sluttede i søndags mod Vejle. Morten Duncan Rasmussen og David Williams var tæt på i flere situationer, men ind ville bolden ikke. Overliggeren stod i vejen for Duncan, ligesom bolden blev reddet på stregen.

Efter de første 20 minutter var det som om Esbjerg kom bedre med, men vestjyderne producerede dog ikke de store chancer. Tættere på end et par langskud forbi mål og en enkelt situation, hvor Esbjerg kunne have fået straffe kom vestjyderne dog ikke.

De blå-gule fik stor opbakning fra de mange fans.

Duncan på tavlen igen

I den anden ende var Esbjerg til gengæld tæt på at få bolden i nettet, da Igor Stepanovs var millimeter fra at snitte bolden i eget mål. Efter 31 minutter kom forløsningen så for Brøndby, da David Williams, der fik chancen fra start, slap fri i højre side. Han så ud til at forspilde chancen, men via Martin Retov blev Duncan spillet fri i feltet, og han kunne med en flad afslutningen score for tredje ligakamp i træk.

Føringen holdt pausen ud. Lidt bismag var der dog for de blågule idet Mark Howard måtte udgå med en skade otte minutter før pausen. I stedet kom det unge stortalent Anders Randrup ind på backen og Morten Molle Rasmussen rykkede ind i midten.

Jubel efter føringsmålet.

Gode præstationer

For Brøndby var Martin Ericsson evigt-flakkende fra sin position på venstrekanten og skabte en del problemer for et usikkert Esbjerg-forsvar. I angrebet skabte Williams en del problemer med sin speed og sin arbejdsiver, og Martin Retov bemærkede sig som midtbanens styrmand. Anden halvleg bød på knap så mange chancer.

Brøndby virkede til at have styr på kampen og var også tættere på 2-0 end Esbjerg på 1-1. David Williams var således kommet forbi Esbjergs målmand, men fik ikke trillet bolden over stregen. Tre minutter før tid fik den tidligere Brøndby-spiller Niki Zimling udlignet på en flugter og Brøndby gik dermed for anden kamp i træk glip af sejren i Jylland i de sidste minutter.