Tom: For fansene

27.04.2007 12:35

- Efter at vi fik bearbejdet kampen mod Vejle og nu har fået skuffelsen lidt på afstand, må jeg sige at jeg er glad for den gejst og stemning der har været i truppen i løbet af ugen. Ingen skal være i tvivl om at vi er utrolig skuffede over den indsats som vi leverede mod Vejle, og det skal revancheres, fortæller cheftræner Tom Køhlert.

- Derfor har jeg også givet spillerne et meget klart budskab før kampen mod Esbjerg: Vi spiller for vores fans. Dén kamp er dedikeret til fansene, og her kan jeg ikke undgå at nævne og takke især Brøndby Support for den opbakning de har givet os.

- Jeg vil se en sejr for fansene - uanset hvad. Det er kravet, og så håber jeg at vi i fællesskab på banen og på tribunerne kan skabe de bedste rammer for at det sker, afslutter Tom Køhlert.

Per Nielsen

"Esbjerg-kampen på søndag er i den forbindelse vigtig for alle, og jeg håber i vil møde op og vise hvad Brøndby skal stå for på lægterne. Så må vi andre arbejde endnu hårdere for at nå samme standard på banen", skriver anfører Per Nielsen i denne uges klumme.