Siggaard: Der er flere muligheder

16.04.2007 15:01

Forud for onsdagens hjemmekamp mod Viborg, venter der trænerteamet Køhlert og Siggaard nye udfordringer når holdkortet skal skrives. Morten Rasmussen afløser Martin Spelmann på karantænelisten, mens både Anders Randrup og Henrik Kildentoft er nye på den voksende skadesliste.

Så der må efterhånden være rykket godt rundt på magneterne på taktiktavlen på trænernes kontor.

- Ja, det er jo ikke fordi der er så mange forsvarsspillere at vælge imellem, men så finder vi en løsning på det. Der er flere muligheder som vi kigger på og jeg er sikker på, at vi kan finde en god måde at blande kortene på, smiler Peder Siggaard efter dagens træning.

Her trænede Jacob Berthelsen fra U-20 truppen med. Han har tidligere spillet tre førsteholdskampe for Brøndby, men en evt. plads i startopstillingen onsdag vil blive hans første i SAS Ligaen.

Trænerne må undvære 10 mand til kampen mod Viborg, heraf seks forsvarsspillere, hvor Morten Rasmussen altså står over med karantæne.

Tom Køhlert og Peder Siggaard

Tom Køhlert og Peder Siggaard ser til fra siden under lørdagens kamp mod AaB. Her blev Morten Rasmussen udvist, mens både Anders Randrup og Henrik Kildentoft blev skadede.